Woonboulevard Breda

Van de woonboulevard
in Breda naar Bavel!
studioolijf-bastiaansen19-2.jpg
studioolijf-bastiaansenwonen-sfeer-044.jpg

Bastiaansen Wonen

Kom bij ons langs

Het is meer dan de moeite waard om vanaf de woonboulevard in Breda door te rijden naar Bastiaansen Wonen in Bavel. Waarom? Dat leggen we u graag uit!

Bastiaansen Wonen

Van de woonboulevard in Breda naar Bavel!

Bent u van plan een dagje naar de woonboulevard in Breda te gaan? Bezoek dan ook eens Bastiaansen Wonen in Bavel. Bij Bastiaansen Wonen kunt u een ruim assortiment meubels vinden, van verschillende topmerken! Denk hierbij aan merken als Auping, Bert Plantagie, Harvink, Interstar, Leolux, Gelderland, Artifort, Label, Pastoe en meer! Voor een volledig overzicht van al onze merken, kunt u hier een kijkje nemen. U bent ook welkom in onze woonwinkel.

studioolijf-bastiaansenwonen-sfeer43-1.jpg
interieuradvies-breda

Bastiaansen Wonen

Niet alleen mooie merken, maar ook gedegen advies!

Behalve onze mooie merken, vinden wij het belangrijk u te voorzien van goed advies. U kunt dan ook rekenen op persoonlijke service bij Bastiaansen Wonen. Ons team bestaat uit creatieve adviseurs. Al onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van de merken en de laatste trends op het gebied van wonen. Benieuwd wat andere klanten zeggen over Bastiaansen Wonen? Neem eens een kijkje bij onze recensies.

Wist u dat wij ook beschikken over een eigen servicedienst? Hierdoor kunnen wij de producten zelf leveren, monteren én op de juiste plek zetten in uw (woon)kamer!

Bastiaansen Wonen

Gratis 3D-ontwerp!

Bij Bastiaansen Wonen in Bavel (op circa 15 minuten rijden vanaf de woonboulevard in Breda) kunt u gratis een 3D-ontwerp laten maken. Ziet u een mooie bank in onze showroom, maar weet u niet hoe deze in uw eigen woonkamer staat? Laat een van onze medewerkers een 3D-ontwerp maken, zodat u precies weet of het meubel bij u past. Benieuwd of de kleur van de muur erbij past? Geen probleem! Ook dit kunnen we u makkelijk laten zien.

De 3D-tekeningen maken we in de laatste versie van het programma Navigram. Voor meer informatie over het 3D-ontwerp, klikt u hier.

studioolijf-bastiaansen-151.jpg
studioolijf-bastiaansen-117-1.jpg

Bastiaansen Wonen

Contact met Bastiaansen Wonen

Hebt u een vraag over de diensten van Bastiaansen Wonen of ons assortiment? Neem dan contact met ons op! U bereikt ons van dinsdag tot en met zaterdag telefonisch via nummer: 0161-431462. Voor onze openingstijden en ons mailadres, gaat u naar onze contactpagina.

Benieuwd hoe u Bastiaansen Wonen kunt bereiken vanaf de woonboulevard in Breda? Klik hier voor Google Maps.

studioolijf-lijntekening-001.jpg

Bastiaansen Wonen

Route naar onze woonwinkel

Onze luxe woonwinkel, gelegen aan de A27, nabij Breda is erg goed te bereiken vanuit vele plaatsen in Nederland. Zie het kaartje voor de route vanaf de woonboulevard in Breda.

 

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen