Meubelboulevard Breda

Bezoek Bastiaansen Wonen op slechts vijftien minuten rijden vanaf de woonboulevard in Breda!

Bekijk hier onze collectie!

bastiaansen-wonen-bavel-4.jpg

Bekijk hier onze collectie!

Bastiaansen Wonen is gevestigd net buiten de meubelboulevard in Breda. U kunt hier terecht voor verschillende topmerken, zoals Auping, Leolux en Interstar. Naast deze merken bieden wij u nog veel meer andere gerenommeerde merken aan. Wij weten dat smaken verschillen en daarom hebben wij een brede collectie met verschillende merken. Voor iedereen is er wel wat te vinden bij Bastiaansen Wonen.


Gratis 3D interieurontwerp

Wij zijn de woonwinkel op korte afstand van de meubelboulevard in Breda waar het mogelijk is om een gratis interieurontwerp in 3D met Navigram te krijgen. Wij nemen graag uw twijfel weg bij het kopen van het nieuwe interieur. Navigram, een speciaal computerprogramma, maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de woonkamer vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Zo krijgt u een reƫel beeld van de nieuwe meubels in de woonkamer of andere kamer. Bevalt het interieur u niet? Dan helpen onze adviseurs u graag om een interieur samen te stellen die aansluit op uw wensen.

bastiaansen-wonen-bavel-1.jpg
bastiaansen-wonen-bavel-3.jpg

Meubels Breda

Als u op zoek bent naar goede service bij een woonwinkel net buiten de meubelboulevard in Breda, bent u bij Bastiaansen Wonen op het juiste adres. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds 1965 zijn wij gefocust op een eerlijk advies, een goede service rondom de aankoop en een goede nazorg. Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Bekijk onze referenties hier!

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies is een onderdeel van onze service. Bastiaansen Wonen is de woonwinkel waar u terecht kunt voor producten, maar ook voor een totaal interieuradvies. Wilt u een persoonlijk advies? Dan kunt u ook kiezen voor een bezoek aan huis.

bastiaansen-wonen-bavel-5.jpg
bastiaansen-wonen-bavel-6.jpg

In de buurt van de meubelboulevard in Breda

Heeft u interesse in een gratis 3D interieurontwerp bij Bastiaansen Wonen? Vergeet dan niet een plattegrond mee te nemen met de maten. Maak ook wat foto's van de ruimte die u wilt inrichten en neem wat foto's van uw huidige interieur mee. Zo maakt u het voor onze adviseurs makkelijker om een passend advies aan u te geven. Bent u benieuwd naar onze collectie? Bezoek dan onze sfeervolle showroom, in de buurt van de meubelboulevard in Breda. Bekijk hier de openingstijden van Bastiaansen Wonen!