Leolux

Leolux collectie
bij Bastiaansen Wonen
bastiaansen-wonen-showroommodellen-3.jpg
fauteuil-lloyd-leolux-1.jpg

Collectie

Een fauteuil van Leolux

Om een zithoek echt 'af' te maken kunt u kiezen voor een Leolux fauteuil. Fauteuils zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. De vraag is waar u precies naar op zoek bent. Zoekt u een uniek meubel, die enkel op bestelling verkrijgbaar is? Dan zit u goed met een Leolux Fauteuil. Internationale designers werken aan het ontwerp van de fauteuils van Leolux, en dat is duidelijk terug te zien in de collectie!

Leolux Select Store

Bastiaansen Wonen, officieel dealer en 'Leolux Select Store'

Voor een Leolux fauteuil bent u aan het juiste adres bij Bastiaansen Wonen in Bavel. Wij zijn trots onszelf officieel 'Leolux Select Store' te mogen noemen. Doordat wij een select store zijn, hebben wij altijd de nieuwste modellen in onze herkenbare Leolux studio staan. Van een Leolux select store mag u verwachten dat de kennis van de medewerkers over het product altijd up to date is.

fauteuil-pallone-leolux-3.jpg
fauteuil-dolcinea-leolux-7.jpg

Leolux Fauteuil

Een Leolux fauteuil is echt uniek!

Van een Leolux Fauteuil mag u heel wat verwachten. Leolux weet steeds weer te verrassen met fraai design. In elke kleur, in leer of stof. Hoog comfort is erg belangrijk bij een fauteuil. U koopt deze vaak om te ontspannen, na een dag van inspanning. Behalve hoog comfort is kleur ook erg belangrijk. Een fauteuil mag best opvallen, felle kleuren zijn dan ook niet ongebruikelijk in de collectie van Leolux. 

Leolux collectieboek

Vraag gratis het Leolux collectieboek aan!

Nieuwsgierig wat u precies kunt verwachten van de collectie van Leolux? Vraag gratis het officiële collectieboek aan. U ontvangt het collectieboek binnen enkele dagen in huis. Dit boek staat vol inspiratie! Voor het aanvragen van het collectieboek verwijzen wij u door naar de officiële website van Leolux. Bezoek dus snel onze woonwinkel.

fauteuil-caruzzo-leolux.jpg
leolux-fauteuil-scylla.jpg

Kom langs

Leolux fauteuil kopen? Kom langs bij Bastiaansen Wonen!

Wilt u een Leolux fauteuil in het echt bewonderen en uitproberen? Kom langs in de showroom! Bastiaansen Wonen is gevestigd in Bavel, nabij Breda. Wij zijn vanuit Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal makkelijk bereikbaar.