MLINE

MLINE collectie bij 
Bastiaansen wonen
mline-bastiaansen-wonen-1.jpg
mline-boxpring.jpg

MLINE

Ervaar onze comfortabele bedden van MLINE.

"Sleep well. Move better", de slogan van MLINE. Haal het maximale uit de nacht en krijg er energie voor terug! De drukverlagende eigenschappen van MLINE matrassen, slaapsystemen en kussens volgen continu de contouren van uw lichaam. Ook draait u minder tijdens het slapen en kan uw lichaam beter en sneller herstellen. Oftewel, bij MLINE draait het allemaal om een optimale nachtrust.

MLINE

Zwevend slapen met MLINE

MLINE matrassen kennen een unieke samenstelling. Het visco-elastische materiaal vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. De MLINE matrassen zorgen voor een perfecte drukverlaging, ergonomische ondersteuning en betere bloedsomloop tijdens het slapen. Uw lichaam zal continu een ontspannen houding aannemen.

mline-matras.jpg
mline-boxpring-3.jpg

MLINE

Haal het maximale uit de nacht

Alle producten van MLINE worden met zorg gemaakt. Uitvoerige TUV en TNO testen garanderen de duurzaamheid en kwaliteit van de MLINE producten. U haalt het maximale uit de nacht door de perfecte ventilatie en optimale hygiëne. Een goede nachtrust kan ervoor zorgen dat u zich vrolijker, alerter en energieker voelt gedurende de dag. Met voldoende slaap kunt u zich ook beter concentreren en gegevens beter onthouden.

Voorkom nek- en rugklachten

Aanbevolen door topsporters

Voorkom nek- en rugklachten met MLINE! De kussens van MLINE zijn ook gemaakt van visco-elastisch materiaal. Uw hoofd ligt goed op het kussen door het visco-elastische materiaal. Uw nek en ruggenwervel nemen vanzelf een ontspannen houding aan als uw hoofd goed ligt. Topsporters en fysiotherapeuten zijn ervan overtuigd dat MLINE producten zorgen voor een goed herstel van het lichaam. Niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest. De eigenschappen verminderen ook de kans op doorliggen. Fysiotherapeuten, ziekenhuizen, zorginstellingen en topsporters vertrouwen in de drukverlagende eigenschappen van MLINE. Bezoek snel onze woonwinkel.

mline-boxpring-2.jpg
mline-matras-2.jpg

Kom langs

Kom proefliggen in onze woonwinkel in Bavel!

Wilt u zelf ervaren hoe het matras van MLINE zich naar uw lichaam vormt? Onze woonwinkel is gevestigd in Bavel, in de gemeente Breda. Onze woonwinkel is vanuit de plaatsen Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal binnen maximaal een halfuur te bereiken!

Bekijk ook: Woonwinkel Breda

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen