Karat collectie bij Bastiaansen Wonen

Karat Meubelen

karat-kasten-bastiaansen-bavel.jpg

Wilt u moderne meubelen in uw huis die goed passen bij deze tijd? Karat meubelen heeft de juiste stoelen, tafels en kasten voor u. Karat heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van sterke meubels. Kasten in vele verschillende soorten hout, tafels in elke afmeting en stoelen in elke kleur. Elke wens van de klant is mogelijk als het gaat om Karat Meubelen.

Bekijk hier onze Karat collectie!

Prachtig design

Karat biedt prachtige design meubelen die kunnen worden gebruikt in zowel woningen als kantoren en dit met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is een merk van Nederlandse bodem en kan dus snel geleverd worden in Nederland. Uw persoonlijke wens met een perfecte afstemming op uw interieur kan door ons worden gerealiseerd. Houdt u van een strak design van deze tijd als het gaat om meubelen, dan is de collectie van Karat voor u.

 

karat-kast-bastiaansen-bavel.jpg
karat-kast-bastiaansen-bavel-2.jpg

Bekijk de collectie van Karat

De collectie van Karat kunt u bekijken in onze woonwinkel in Bavel, nabij Breda waar wij zijn gevestigd. Hier kunt u (gratis) gebruik maken van onze ruime parkeergelegenheid. Tevens zijn wij zeer goed te bereiken vanuit de plaatsen Tilburg, Oosterhout, Roosendaal en Etten-Leur voor de Karat collectie. Kijk rond op de website of kom eens langs in Bavel.

Service en openingstijden

Bastiaansen Wonen is van dinsdag tot en met zaterdag geopend en op vrijdagavond zelfs tot 20.00 uur open. Op deze dagen kunt u binnen komen voor de juiste advies. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van alle informatie te voorzien over zowel Karat meubelen als de overige collectie.

karat-kast-bastiaansen-bavel-3.jpg
karat-kast-bastiaansen-bavel-4.jpg

Route naar onze woonwinkel

Onze woonwinkel, gelegen aan de A27 en dichtbij Breda is erg goed te bereiken vanuit vele plaatsen in Nederland. Zie het kaartje voor de route vanuit Breda.

Bekijk ook: Woonwinkel Breda