Auping collectie

Auping collectie
bij Bastiaansen Wonen
auping-slapen.jpg
auping-matras-adagio-3-1.jpg

Kwaliteit

Een Auping matras staat voor kwaliteit!

Kwaliteit en comfort, de 2 synoniemen van een Auping matras. Auping is één van de topmerken die wij verkopen. De matrassen hebben de juiste ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Ook wel de 3 kenmerken die ervoor zorgen dat u fris en uitgerust uw bed weer verlaat. Een comfortabel matras resulteert al snel in een goede nachtrust.

Auping matras

Het matras omkeren? Niet nodig!

Door transpiratie tijdens het slapen worden matrassen vochtig. Heeft u wel eens een matras omgekeerd? Veel mensen keren hun matras om, zodat het matras kan drogen. Het omkeren van een matras gaat vaak gepaard met veel moeite. Een matras weegt namelijk al snel meer dan 20 kilo en dan hebben we het nog niet eens over een tweepersoons matras. Als u over gaat op een Auping matras, hoeft u het matras niet meer te keren! De bovenkant is namelijk gemaakt van de best absorberende materialen en de onderkant van de best ventilerende materialen.

auping-matras-adagio-4-1.jpg
auping-matras-elite-1.jpg

Auping matras

Beste uit de test!

Wist u dat het Auping Vivo matras het predicaat ' Beste uit de test' heeft gekregen in juni 2015? Qua levensduur en lichaamsondersteuning scoort dit Auping matras goed. Al meer dan 125 jaar werkt Auping met passie en nieuwsgierigheid aan het perfecte bed en hier zijn ze meerdere keren voor beloond met een predicaat. De resultaten van de test van dit Auping matras kunt u bekijken op de website van de consumentenbond.

Auping matras

Test zelf een Auping matras!

Bent u al benieuwd hoe een Auping matras ligt? Kom dan snel proefliggen bij Bastiaansen Wonen om het comfort van een Auping matras zelf te ervaren. U kunt ook bij ons ook terecht voor een topmatras van Auping. Een topmatras biedt extra comfort en beschermt het gewone matras. Het assortiment van Auping biedt u genoeg keuze in samenstelling van materialen, afmeting en hardheid.

auping-matras-evolve-4-1.jpg
slapen-3.jpg

Kom langs

Uw woonwinkel in Bavel

Wij zijn gevestigd in Bavel, een plaats in de gemeente Breda. Onze klanten komen voornamelijk uit Breda en omgeving. Vanuit de plaatsen Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal bereikt u onze woonwinkel binnen 30 minuten! Wij zijn dé Auping dealer in uw buurt!

Bastiaansen Wonen

Contact

Heeft u nog vragen over een matras van Auping? Neem dan contact met ons op of kom langs bij Bastiaansen Wonen aan de Kerkstraat 33 in Bavel. Onze adviseurs geven u graag advies over de verschillende matrassen en topmatrassen. Neem een kijkje in onze sfeervolle showroom. Klik hier om de openingstijden te bekijken. Onze woonwinkel ligt op korte afstand van de meubelboulevard in Breda.

Bekijk ook: Woonboulevard Breda

auping-matras-elite-4.jpg

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen