Spectral

Spectral collectie
bij Bastiaansen Wonen
banner-spectral.jpg
Spectral

Spectral

Innovatief, strak en ongecompliceerd

Spectral is één van de meest bijzondere smart tv-meubelen op de markt. Met smart wordt bedoeld dat de meubelen handig in gebruik gaan met diverse media. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ingebouwde soundbar bij verschillende modellen. Het design van de Spectral modellen is innovatief, strak en ongecompliceerd. Ideaal voor een moderne huiskamer. Als u voor Spectral meubilair kiest, zit u dus goed bij Bastiaansen Wonen. Wij zijn gevestigd in Bavel, nabij Breda. Kom gerust eens bij ons langs in onze showroom. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 0161 431462.

Design

Spectral design

Anno 2017 is de wereld in een snel tempo gedigitaliseerd. Het Spectral meubilair is hierin meegegroeid. De TV-meubels zijn speciaal ontworpen om alle kabels te verbergen. Zichtbare kabels maken het er qua uitstraling niet mooier op. Het is zelfs mogelijk om de afstandsbediening te laten verdwijnen, dankzij de Spectral Smart Control. U krijgt bij een tv-meubel een App- en Bluetooth systeem. Hiermee is het mogelijk om alle apparatuur via de Smartphone te bedienen. Alle apparaten zijn verborgen binnen het tv-meubel. Hierdoor ervaart u de elegantie van een strak design met eindeloze mogelijkheden. De Spectral meubelen zijn leverbaar in diverse standaard kleuren. De meubelen kunnen zowel staand als hangend aan de wand worden gebruikt.

Spectral kopen
Spectral tv-meubel

Uniek van het Spectral design

Soundbar

Het meest unieke van het Spectral design is de ingebouwde soundbar. Doordat de soundbar verstopt zit in een mooie design kast aan de wand, heeft u niet door dat de soundbar er zit. De adapter van de soundbar is geschikt voor diverse systemen zoals Sonos, Bose of Samsung. De producten zijn makkelijk in gebruik en geschikt voor alle leeftijden. Het kabelmanagement van Spectral Next maakt de kabels onzichtbaar. Dit doen ze door de openingen en aansluitingen op de juiste plaatsen te fabriceren. Wilt u genieten van televisie zonder speakers en vervelende kabels in beeld? Kies dan voor Spectral van woonwinkel Bastiaansen Wonen!

Spectral

Spectral: kies voor Bastiaansen Wonen!

Bent u op zoek naar de innovatieve Spectral meubelen? Kies voor Bastiaansen Wonen, gevestigd in Bavel, nabij Breda. Wij zijn goed bereikbaar vanuit Tilburg, Oosterhout, Etten-leur en Roosendaal voor de nieuwste Spectral collectie. Kijk direct verder op onze site voor de openingstijden. U kunt telefonisch contact opnemen via: 0161 431462 of mailen via: info@bastiaansenwonen.nl.

Bekijk ook: Woonwinkel Breda


spectral-tvmeubel-ameno-4.jpg

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen