Artifort

Meubelen van 
het merk
Artifort
banken.jpg
artifort-eetkamerstoel-shark-5.jpg

Artifort

Meubelen van Artifort

Het hele internet speurt u af: op zoek naar meubelen van het merk Artifort. Het tijdloze ontwerp zou zo mooi in uw woning passen. Daar bent u 100% van overtuigd. Nu nog een winkel vinden, die deze modellen voor een mooie prijs aanbiedt. Gelukkig kan Bastiaansen Wonen in Bavel u verder helpen. Wij hebben de meubelen van Artifort namelijk in ons assortiment opgenomen. Kom vandaag nog langs!

Artifort

De kunst van Artifort

Toonaangevend en tijdloos. Deze twee woorden omschrijven het merk het allerbest. De meubelen van Artifort zijn namelijk een ware streling voor het oog. Niet voor niets worden ze in het Museum of Modern Art en Centre Pompidou getoond. Het is bruikbare kunst, die u morgen al in huis kunt hebben. Ideaal voor thuis, op kantoor of in de directiekamer.

artifort-fauteuil-moon-1.jpg
artifort-bank-mare.jpg

Artifort

Levenslange kwaliteit

De meubelen van Artifort gaan jarenlang mee. Vaak worden ze van generatie op generatie doorgegeven. Het feit dat dit mogelijk is, is toe te dichten aan de kwaliteit van het product. De leverancier maakt namelijk gebruik van de beste materialen en gelooft in de meerwaarde van vakmanschap. De stoffeerders. De lassers. De houtbewerkers. De naaisters. Elk van hen heeft jarenlange ervaring in zijn of haar vakgebied of worden intern opgeleid. Alleen zo kan Artifort de topkwaliteit van zijn meubelen garanderen.

Artifort

Een mooie inrichting met Bastiaansen Wonen

Al meer dan 55 jaar. Zo lang voorzien wij - bij Bastiaansen Wonen - onze klanten al van prachtige meubelen van absolute A-merken, waaronder: Artifort. Met ruim 3000 m2 aan inspiratie, vindt u ongetwijfeld het meubelstuk waar u naar op zoek bent. Wilt u weten hoe de meubelen van Artifort bij de rest van uw interieur staan? Maak dan gebruik van ons interieuradvies. Dit is geheel vrijblijvend. Met onze 3D-ontwerp met roomplanner heeft u snel inzicht in wat mooi zal staan.

studioolijf-bastiaansen-004.jpg
artifort-eetkamerstoel-nina-3.jpg

Artifort

Direct meubelen van Artifort kopen?

Een prachtig ontwerp. Een lange levensduur. De meubelen van Artifort voldoen aan ieders verwachtingen. Nieuwsgierig? Kom vandaag nog proefzitten bij Bastiaansen Wonen. U vindt onze showroom aan de Kerkstraat 33 in Bavel. Natuurlijk kunt u op onze website ook meer informatie aanvragen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 0161 431462. Zijn de meubelen van Artifort straks ook onderdeel van uw interieur?

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen