Art Bavel X Bastiaansen Wonen 

 
art-bavel-x-bastiaansen-wonen-.png

Een unieke ervaring voor liefhebbers van kunst en design!

 

 

Art Bavel en Bastiaansen Wonen laten kunst en interieur samenkomen in de woonwinkel in Bavel. De kunstorganisatie en de woonwinkel openen samen een permanente expositie door de showroom. Kunstwerken van kunstenaars zijn te bewonderen in de ruim 3000 m2 showroom.

De samenwerking vloeit voort uit de kunstroute die afgelopen najaar werd gehouden. Dit smaakte volgens de initiatiefnemers van Art Bavel naar meer. “Wij geloven dat kunst een toevoeging kan zijn van ons dagelijks leven.” Door deze samenwerking bieden de kunstorganisatie en de woonwinkel de gelegenheid om kunst te ervaren op een informele en toegankelijke manier. Bastiaansen Wonen: “De drempel is laag, bezoekers kunnen binnenwandelen en de kunst en design bewonderen op uw eigen tempo.” Door het meubilair van Bastiaansen Wonen ervaart de bezoeker hoe een kunstwerk zich verhoudt in een huiselijke setting. Op die manier kunnen bezoekers zien hoe een schilderij of beeldhouwwerk de leefruimte kan verrijken.

 

art-bavel-x-bastiaansen-wonen-2-1-.png

Kunstenaars

Art Bavel werkt samen met een breed scala aan kunstenaars, zoals jonge vernieuwende kunstenaars en gevestigde artiesten. De kunst loopt uiteen van abstract tot toegepaste kunst en traditionele werken.

De Bredase Marianne Naerebout toont schilderijen, zeefdrukken, houtobjecten en 3d-sculpturen. Haar stijl is opvallend met intense en levendige kleuren. Haar werken zijn geïnspireerd op alles wat met ons leeft en heeft veel symbolieke waarden.

 

art-bavel-x-bastiaansen-wonen-2.png
9-.jpg

Ans Pullens is een kunstenares die met glas, keramiek en mozaïek werkt. Ze zoekt altijd naar nieuwe technieken en vormen. Het spel van licht en schaduw is goed te zien in haar kenmerkende ‘wave’, gemaakt van porselein.

De schilderijen van Alexandra Verkerk sieren de muren van Bastiaansen Wonen. Haar fascinatie voor contrasten en structuren in relatie tot ruimte is in haar werken goed te zien. Ze verwerkt graag stoffen in haar schilderijen.

art-bavel-x-bastiaansen-wonen-2-3-.png
art-bavel-x-bastiaansen-wonen-2-1.png

De kunstwerken van Chinnoe & Vlemmix verwonderen en doen je nogmaals omkijken. Wat heb je op het eerste oog gezien? Waar kijk je naar? Is het een foto of schilderij? Je zou kunnen zeggen ze schilderen niet met verf maar met foto’s. Je kijkt niet naar één foto maar een beeld dat is opgebouwd uit tientallen foto’s. Dit geeft hen de ruimte om de werkelijkheid naar hun hand te zetten. Alles wat je ziet is echt, maar zal in werkelijkheid nooit zo worden gezien. Hun werk heeft dan ook iets Magisch realistisch. Bij een tweede blik blijken ze te perfect om waar te zijn.

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen