Woonwinkel Tilburg

Bezoek ons in Bavel op
slechts 20 minuten van Tilburg!
studioolijf-bastiaansen75-5.jpg
studioolijf-bastiaansen04-1.jpg

Bastiaansen Wonen

Woonwinkel Tilburg

Zoekt u naar een woonwinkel in Tilburg? Dan bent u van harte welkom bij Bastiaansen Wonen in Bavel. In onze woonwinkel vindt u ruim 3.000 m2 aan woon- en slaapmeubilair. Onze meubelzaak bestaat al sinds 1965, wij beschikken dus over jarenlange ervaring. U vindt in onze showroom een mix van fraai modern design en meubelen met een klassieke uitstraling. Wilt u een kijkje komen nemen bij onze design meubelen nabij Tilburg? Onze showroom is gevestigd in Bavel, op kleine afstand van Tilburg. U bent van harte welkom!

Design meubelen

Designmeubelen in Tilburg

Onze woonwinkel nabij Tilburg beschikt onder andere overbanken, fauteuils, salontafels en voldoende decoratie. U kunt bij ons uw complete woonkamer inrichten. Daarnaast beschikt onze woonwinkel ook over voldoende meubilair op het gebied van comfortabel slapen. Denk hierbij aan moderne bedden, matrassen, linnenkasten en divers bedtextiel. U vindt bij ons bekende en gerenommeerde merken zoals Auping, Bert Plantagie, Harvink, Interstar, Leolux, Gelderland, Artifort, Label, Pastoe en meer! Kom gerust langs in in onze showroom om de design meubelen nabij Tilburg te komen bekijken.

design-meubelen-tilburg
meubelzaak-tilburg

Bastiaansen Wonen

Woonmeubilair

De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. U komt er helemaal tot rust en kunt er gasten ontvangen. Een modern en stijlvol design is dan ook geen overbodige luxe. Onze woonwinkel nabij Tilburg is in de eerste plaats een echte meubelwinkel. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan meubels, waaronder: banken, kasten, eethoeken, faueutils, en salontafels. Bent u in Tilburg op zoek naar een interieurwinkel? Ook dan kunt u bij onze woonwinkel bij Tilburg terecht: Wij verkopen ook decoratie, lampen en woningtextiel.

Bekijk hier onze collectie!

Bastiaansen Wonen

Slaapmeubilair

Ontspannen. Slapen. Samenzijn. De slaapkamer vervult tal van belangrijke taken. Het interieur moet daar dan ook goed bij passen. Niets is zo vervelend als een rommelig geheel. In onze woonwinkel nabij Tilburg vindt u daarom alles wat u nodig heeft voor een ontspannen nachtrust. Denk hierbij aan:

  • Bedden;
  • Linnenkasten;
  • Dekbedden & kussens
  • Matrassen;

Bekijk hier onze collectie!

beddenwinkel-tilburg
bastiaansen-wonend-interieuradvies-6.jpg

3D ontwerp

Woonwinkel nabij Tilburg met 3D-ontwerp

Twijfelt u of bepaalde design meubelen in uw inrichting in Tilburg passen? Bij Bastiaansen Wonen in Bavel kunt u gratis gebruik maken van een 3D-ontwerp. Dit houdt in dat wij via een speciaal tekenprogramma een schets kunnen maken van uw inrichting met nieuwe meubelen. Op basis hiervan kunt u beter beslissen of bepaald meubilair binnen uw inrichting past. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden. Bekijk alvast onze design meubelen in onze woonwinkel nabij Tilburg. Onze winkel is gevestigd in Bavel, op ongeveer 20 minuten rijden van Tilburg. 

Bastiaansen Wonen

Comfortabel wonen met Bastiaansen

De inrichting van uw woning verdient onze onverdeelde aandacht. Bij Bastiaansen Wonen - onze woonwinkel en meubelzaak nabij Tilburg - kunt u daarom altijd rekenen op een goede service en persoonlijke aandacht - ongeacht uw wens en/of budget. Wij verkopen namelijk niet om het verkopen, maar om u echt van dienst te zijn. U moet 100% tevreden zijn met uw aanschaf. Deze overtuiging heeft ons ver gebracht, want onze woonwinkel nabij Tilburg is al sinds 1965 een regionaal begrip. Hoewel woonwinkel Bastiaansen Wonen meer dan 50 jaar bekend is in Tilburg, betekent dit niet dat onze meubelzaak oud en stoffig is. Integendeel: wij gaan graag met de tijd mee. Dat betekent dat u bij ons altijd de nieuwste woontrends, technologieën en kleuren terug kunt vinden. Benieuwd of een bepaald product uit onze meubelwinkel goed bij uw interieur in het mooie Tilburg past? Maak dan gratis gebruik van ons 3D-ontwerp.

bastiaansen-wonen-advies-stalen-1.jpg
bankstellen-tilburg

Bastiaansen Wonen

Onze merken

Als woonwinkel bieden wij u - als inwoner van Tilburg - graag meubilair van de allerbeste kwaliteit. Dit doen wij echter niet door alleen A-merken te verkopen. Bij ons vindt namelijk ook meubels van de iets kleinere meubelmakers. Zo ontstaat er een groot assortiment, waarin u vast en zeker iets naar uw smaak zult vinden. Van Auping tot Beek: onze woonwinkel nabij Tilburg heeft het voor u in huis. Bekijk snel welke merken wij voor u op voorraad hebben!

Bastiaansen Wonen

Meubelzaak nabij Tilburg?

Onze meubelwinkel in Bavel; nabij Tilburg is elke werkdag geopend tot 18.00 uur. Behalve op maandag, dan is de showroom gesloten. Wilt u in het weekend langskomen? Dat is geen probleem. Wij zijn op zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Heeft u vragen over onze design meubelen nabij Tilburg? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 0161 431462

modern-design-tilburg
meubelwinkel-tilburg

Bastiaansen Wonen

Route naar onze woonwinkel

Onze woonwinkel, gelegen aan de A27 en dichtbij Breda is erg goed te bereiken vanuit vele plaatsen in Nederland. Zie het kaartje voor de route vanuit Tilburg.

 

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen