Woonwinkel Roosendaal

Bezoek ons in Bavel!
studioolijf-lijntekening-001.jpg
studioolijf-bastiaansenwonen-sfeer43-1.jpg

Bastiaansen Wonen

Woonwinkel Roosendaal

Zoekt u naar een woonwinkel In Roosendaal? Dan is Bastiaansen Wonen in Bavel een interessante optie. Wij beschikken over een grote woonwinkel op slechts vijftien minuten rijden vanaf de woonboulevard in Breda. U kunt bij ons terecht voor prachtige design meubelen zoals banken, eethoeken en salontafels. Daarnaast zijn er ook voldoende mogelijkheden om uw slaapkamer in te richten. Onze verkoop specialisten geven u graag meer advies over onze meubelen. Voor design meubelen in Roosendaal kiest u voor Bastiaansen Wonen!

Design meubelen

Designmeubelen nabij Roosendaal

In onze collectie design meubelen in onze luxe woonwinkel nabij Roosendaal zijn diverse topmerken beschikbaar. Denk hierbij onder andere aan Interstar, Leolux, Gelderland, Artifort, Label en Pastoe. Naast onze meubelen voor de woonkamer kunt u in onze woonwinkel ook terecht voor voldoende inspiratie op het gebied van slapen. Bastiaansen Wonen beschikt over bedden van veel comfort en daarnaast ook matrassen, bedtextiel en linnenkasten. Regelmatig profiteert u bij ons van leuke kortingsacties en mooie deals. Bekijk direct onze collectie aan design meubelen in onze woonwinkel nabij Roosendaal.

studioolijf-bastiaansen19-1.jpg
studioolijf-bastiaansen-187.jpg

3D ontwerp

Woonwinkel Roosendaal

Bent u benieuwd of de beoogde design meubelen in Roosendaal in uw huidige inrichting passen? Hiervoor kunnen wij een speciaal 3D-ontwerp voor u maken. Deze service is geheel gratis en geeft u de kans de nieuwe meubelen te bekijken in uw huidige inrichting. Op basis hiervan weet u zeker of u de juiste keuze maakt. Kom gerust langs in onze woonwinkel om de mogelijkheden te bespreken. Onze interieurwinkel is gevestigd in Bavel, nabij Roosendaal. Voor een woonwinkel in Roosendaal helpen wij u graag verder.

Bastiaansen Wonen

Woonwinkel Roosendaal

Bent u op zoek naar een woonwinkel in Roosendaal? Bastiaansen Wonen in Bavel is hiervoor uw ideale woonwinkel. Met ruim 3000 m2 pure woon- en slaap inspiratie bent u hier voor alles voorzien. Wij beschikken over meer dan 50 jaar ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u direct meer informatie? Neem dan gerust telefonisch contact op via: 0161 431462. Vragen over onze design meubelen nabij Roosendaal mogen ook per mail naar: info@bastiaansenwonen.nl.

studioolijf-bastiaansenwonen-sfeer-044.jpg
studioolijf-bastiaansen-163.jpg

Bastiaansen Wonen

Route naar onze woonwinkel

Onze woonwinkel, gelegen aan de A27 en dichtbij Breda is erg goed te bereiken vanuit vele plaatsen in Nederland. Zie het kaartje voor de route vanuit Roosendaal.

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen