Woonwinkel Oosterhout

Bezoek ons in Bavel op
slechts vijftien minuten rijden
vanaf de Woonboulevard Breda!
studioolijf-bastiaansen-004.jpg
studioolijf-bastiaansen-117.jpg

Bastiaansen Wonen

Woonwinkel Oosterhout

Woonwinkel in Oosterhout gezocht? Dan bent u aan het juiste adres bij Bastiaansen Wonen. Wij zijn een grote luxe woonwinkel gevestigd in Bavel, op korte rijafstand van Oosterhout. U kunt bij ons terecht voor unieke design meubelen van gerenommeerde merken. Zowel op het gebied van wonen als slapen zijn er voldoende mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom om rustig naar ons assortiment te kijken. Heeft u bepaalde vragen over onze meubelen? Onze verkoop specialisten helpen u graag op weg. Voor design meubelen in Oosterhout gaat u naar Bastiaansen Wonen!

Design meubelen

Designmeubelen in Oosterhout

Onze woonwinkel nabij Oosterhout beschikt onder andere over banken, fauteuils, eethoeken, kasten en diverse decoraties. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alles op het gebied van slapen. Van mooie nieuwe bedden tot luxe bedtextiel, er is voldoende keuze in onze ruime woonwinkel van 3.000 m2. U vindt bij ons een combinatie van diverse A-merken en kleine creatieve meubelmakers. Denk hierbij onder andere aan de merken Auping, Bert Plantagie, Harvink, Interstar, Leolux, Gelderland, Artifort, Label, Pastoe en nog veel meer! Kom gerust langs om onze design meubelen in onze woonwinkel nabij Oosterhout te bekijken.

studioolijf-bastiaansenwonen-sfeer43-1.jpg
studioolijf-bastiaansen-238.jpg

3D ontwerp

Meubelwinkel Roosendaal

Bent u benieuwd hoe uw nieuwe design meubelen zullen staan in uw huidige inrichting? Bij Bastiaansen Wonen in Bavel is het mogelijk om gebruik te maken van een 3D-ontwerp. Dit houdt in dat wij op basis van uw huidige inrichting een ontwerp kunnen maken. In dit 3D-ontwerp kunt u kijken of de nieuwe meubels in uw huidige inrichting passen. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Eén van onze specialisten helpt u graag verder. Zo bent u 100% zeker van uw nieuwe aankoop en kunt u met een gerust gevoel richting huis. Bekijk hier onze design meubelen nabij Oosterhout.

Bastiaansen Wonen

Meubelzaak Oosterhout

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze woonwinkel nabij Oosterhout? Bezoek gerust onze interieurwinkel in Bavel. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 uur tot 17.00 uur bij ons terecht. Heeft u telefonisch een aantal vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0161 - 431462. Daarnaast mag u uw vragen over onze woonwinkel nabij Oosterhout ook mailen naar: info@bastiaansenwonen.nl.

Bekijk ook: Woonwinkel Breda

studioolijf-bastiaansen-016.jpg
meubelwinkel-oosterhout

Bastiaansen Wonen

Route naar onze woonwinkel

Onze woonwinkel, gelegen aan de A27 en dichtbij Breda is erg goed te bereiken vanuit vele plaatsen in Nederland. Zie het kaartje voor de route vanuit Oosterhout.

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen