2e Pinksterdag extra geopend van 12.00u tot 17.00u

2e Pinksterdag extra geopend van 12.00u tot 17.00u

Bert Plantagie

Bert Plantagie
bij Bastiaansen Wonen
bert-plantagie-eetkamerstoel-lilac-1.jpg
stoel-kiko-plus-bertplantagie-4.jpg

Bert Plantagie

Stijlvol Nederlands merk

Voor Bert Plantagie meubels bent u bij Bastiaansen Wonen aan het juiste adres. Bert Plantagie is een stijlvol Nederlands merk. Het merk is ontstaan in 2000, nadat Bert Plantagie de meubelzaak Smits Meubelen overneemt van de toenmalige eigenaar Gerry Smits. Het roer gaat om Bert Plantagie besluit zijn eigen naam te gebruiken voor een nieuwe lijn van zitmeubelen en tafels. De meubels van Bert Plantagie worden vormgegeven door topontwerper Hans Daalder. Het merk is in mum van tijd razend populair binnen Nederland. Vanaf 2006 exporteert Bert Plantagie zijn meubels ook naar het buitenland. Het bedrijf is nu onder andere actief in Zwitserland, Oostenrijk, België en Duitsland.

Collectie

Onze collectie Bert Plantagie meubelen

Bent u ook gecharmeerd van het merk Bert Plantagie? Bij Bastiaansen Wonen hebben we een uitgebreide collectie. Zitbanken, eettafels, eetkamerstoelen, bijzettafels, salontafels en kasten. Kenmerkend voor het merk Bert Plantagie is de eenvoud in het ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen. Bezoek dus snel onze woonwinkel.

bert-plantagie-fauteuil-avia-3.jpg
bert-plantagie-bank-renio-4.jpg

Bastiaansen Wonen

Gevestigd in Bavel

Onze meubelzaak is gevestigd in Bavel. Bavel is goed bereikbaar vanaf plaatsen als Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal. Vanaf alle plaatsen bent u binnen een half uur rijden bij ons voor de mooie Bert Plantagie collectie. Wist u dat wij slechts op vijftien minuten vanaf de Woonboulevard in Breda gevestigd zijn?

studioolijf-bastiaansen-187.jpg

3D ontwerp

Interieuradvies

Wilt u bepaalde meubels vervangen voor meubels van het merk Bert Plantagie? Maar weet u niet precies hoe u de (woon)kamer wilt inrichten? Voor interieuradvies kunt u ook langskomen bij ons. Wij kunnen een gratis 3D-ontwerp voor u maken. Hiermee kunt u precies zien hoe een nieuwe bank of eethoek in uw woonkamer staat.

Service

Wat zeggen klanten over ons?

Bastiaansen Wonen heeft service hoog in het vaandel staan. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar wat klanten over ons zeggen. Regelmatig vullen klanten een recensie in. U kunt hier alle recensies bekijken.

Bekijk ook: Woonboulevard Breda

studioolijf-bastiaansen58-2.jpg

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen