Bert Plantagie bij Bastiaansen Wonen

Bekijk hier onze Bert Plantagie collectie!

bert-plantagie-seven-tafel.jpg

Voor Bert Plantagie meubels bent u bij Bastiaansen Wonen aan het juiste adres. Bert Plantagie is een stijlvol Nederlands merk. Het merk is ontstaan in 2000, nadat Bert Plantagie de meubelzaak Smits Meubelen overneemt van de toenmalige eigenaar Gerry Smits. Het roer gaat om Bert Plantagie besluit zijn eigen naam te gebruiken voor een nieuwe lijn van zitmeubelen en tafels. De meubels van Bert Plantagie worden vormgegeven door topontwerper Hans Daalder. Het merk is in mum van tijd razend populair binnen Nederland. Vanaf 2006 exporteert Bert Plantagie zijn meubels ook naar het buitenland. Het bedrijf is nu onder andere actief in Zwitserland, Oostenrijk, Belgiƫ en Duitsland.

Onze collectie Bert Plantagie meubelen

Bent u ook gecharmeerd van het merk Bert Plantagie? Bij Bastiaansen Wonen hebben we een uitgebreide collectie. Zitbanken, eettafels, eetkamerstoelen, bijzettafels, salontafels en kasten. Kenmerkend voor het merk Bert Plantagie is de eenvoud in het ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen. Bezoek dus snel onze woonwinkel.

bert-plantagie-meubelen.jpg
bert-plantagie-blend-tafel.jpg

Gevestigd in Bavel

Onze meubelzaak is gevestigd in Bavel. Bavel is goed bereikbaar vanaf plaatsen als Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Roosendaal. Vanaf alle plaatsen bent u binnen een half uur rijden bij ons voor de mooie Bert Plantagie collectie. Wist u dat wij slechts op vijftien minuten vanaf de Woonboulevard in Breda gevestigd zijn?

Ruime openingstijden

Onze meubelzaak is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Komt u liever 's avonds langs? Dit is mogelijk op koopavond. Op vrijdagavond zijn wij tot 20.00 uur geopend. Regelmatig zijn wij ook op zondag geopend. Wij vermelden dit altijd via onze website. Het is mogelijk om (gratis) voor de deur te parkeren bij Bastiaansen Wonen.

bert-plantagie-meubelen-2.jpg
bert-plantagie-bixx-tafel.jpg

Interieuradvies

Wilt u bepaalde meubels vervangen voor meubels van het merk Bert Plantagie? Maar weet u niet precies hoe u de (woon)kamer wilt inrichten? Voor interieuradvies kunt u ook langskomen bij ons. Wij kunnen een gratis 3D-ontwerp voor u maken. Hiermee kunt u precies zien hoe een nieuwe bank of eethoek in uw woonkamer staat.

Wat zeggen klanten over ons?

Bastiaansen Wonen heeft service hoog in het vaandel staan. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar wat klanten over ons zeggen. Regelmatig vullen klanten een recensie in. U kunt hier alle recensies bekijken.

Bekijk ook: Woonboulevard Breda

woonwinkel-breda-2-2.jpg