topform-bank-gino-1.jpg

Een bank van Topform

Bent u op zoek naar een Topform bank? Bastiaansen Wonen is officieel dealer van het merk Topform, en daar zijn wij trots op! Wij zijn één van de 20 officiële dealers in Nederland waar u terecht kunt voor een Topform bank of een ander meubel van het merk Topform. Veel mensen zijn bijzonder gecharmeerd van dit merk. Dit heeft er alles mee te maken dat banken en meubels van Topform per stuk worden geproduceerd, met elk een uniek design. Hierin weet Topform zich te onderscheiden van grote fabrieken die in series produceren.

Nederlands vakmanschap, al meer dan 60 jaar!

Topform bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. In die tijd heeft dit merk heel wat meubels gemaakt. Wist u dat Topform een echt Nederlands merk is? Toch blijven zij keer op keer op zoek gaan naar geraffineerde accenten, zodat elk meubelstuk uniek blijft. Of dit nu een Topform bank is, of een ander meubelstuk. Topform maakt onder andere banken, fauteuils, eetkamerstoelen, salontafels, bijzettafels en eetkamertafels. Eigenlijk kunt u voor uw gehele interieur dus slagen met meubels van dit merk! Bezoek dus snel onze woonwinkel.

topform-bank-dirk.jpg
topform-bank-arthur.jpg

Een topform bank kopen bij Bastiaansen Wonen

Bent u net zo gecharmeerd van het merk Topform als wij dat zijn? Wij nodigen u graag uit een kijkje te nemen in onze showroom. Wij zijn officieel dealer van het merk Topform. Onze showroom is gevestigd in Bavel, nabij Breda. Vanuit Tilburg, Oosterhout, Etten-leur en Roosendaal zijn wij goed bereikbaar voor een Topform bank. Voor onze actuele openingstijden neemt u hier een kijkje. Direct contact met Bastiaansen Wonen? Bereik ons via telefoonnummer 0161 431462 of stuur een e-mail naar info@bastiaansenwonen.nl.

Bekijk ook: Meubelboulevard Breda

Bekijk hier onze Topform collectie!