Stressless

stressless-collectie.jpg

Stressless biedt al jarenlang wereldwijd een comfortabele zitervaring. Door de diversiteit van de producten, zijn de mogelijkheden groot. Denk hierbij aan verschillende maten, comfortfuncties of verstel opties van de meubelen. De Stressless meubelen zijn ideaal om lekker in te relaxen na een lange dag werken. Het geheim van Stressless is een combinatie van heldere trendprognose, inspirerende constructies en jarenlange ervaring in onze ambacht. Voor een unieke stijl kiest u dus voor Stressless van Bastiaansen Wonen. Wij zijn gevestigd in Bavel, nabij Breda. Bovendien kunt u bij ons gratis parkeren, dus kom gerust eens langs!

Design met inhoud

Stressless onderscheidt zich van de concurrentie door zijn gepatenteerde functies. Denk hierbij aan het gegoten schuimstof met speciale comfort-zones, waarin u niet wegzakt. De fauteuils beschikken over een speciaal ErgoAdapt- en Plus systeem wat uw lichaam in elke houding optimale ondersteuning biedt. Zodra u van houding wisselt reageert het systeem direct, zodat u niet constant zelf de fauteuil hoeft te bedienen. Bovendien bevat Stressless een slaapfunctie, waarbij het fauteuil uw lichaam in balans houdt. Vanuit omringende plaatsen zoals Tilburg of Roosendaal zijn wij ideaal bereikbaar. Bovendien ligt onze showroom ook vanuit Oosterhout en Etten-Leur goed op de route voor een Stressless product. Bezoek dus snel onze woonwinkel.

stressless-fauteuil.jpg
stressless-ontspannen.jpg

Deskundige service

Bij het kopen van een Stressless model wilt u natuurlijk de juiste keuze maken. Daarom is het belangrijk dat u goed ge├»nformeerd wordt. Bij Bastiaansen Wonen staat persoonlijke aandacht en service centraal. Wij beschikken over een professioneel team van creatieve adviseurs. Bij ons staan uw idee├źn voorop, en niet onze verkoop. Bovendien beschikken we over een servicedienst, welke de producten bij u thuis levert en voor u installeert. Zo hoeft u gelukkig niet aan de slag met een bouwpakket. Twijfelt u of een bepaald product wel in uw inrichting van de woonkamer past? Wij beschikken over een 3D-ontwerper waarmee we gratis kunnen laten zien of het nieuwe meubelstuk in uw huidige inrichting past. Op basis van dit ontwerp kunnen we u op maat adviseren.

Stressless: Het concept voor perfect comfort

Bent u op zoek naar comfort, stijl en luxe? Dan zit u goed bij de Stressless meubelen van Bastiaansen Wonen nabij Breda. U kunt telefonisch contact opnemen via: 0161 431462 of mailen via: info@bastiaansenwonen.nl.

Bekijk ook: Woonwinkel Breda

stressless-breda.jpg