Interstar

Interstar-collectie
bij Bastiaansen Wonen
bastiaansen-wonen-kasten-1-.jpg
interstar-bastiaansen-wonen-1.jpg

Collectie

Interstar Kasten

Bent u op zoek naar een kast die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens heel goed uit ziet? Dan komt u al gauw uit bij het merk Interstar. Interstar brengt al meer dan 75 jaar prachtige kasten op de markt. Kasten in alle soorten en maten. Wandkasten, boekenwanden, tv-meubels en ga zo maar door. Kastelementen van Interstar kunnen altijd geheel naar eigen wens samengesteld worden. Wilt u bepaalde kastelementen bijvoorbeeld verschillend in kleur of afmeting? Dit is mogelijk!

Ontwerp

Oog voor detail

Bij Interstar worden alle kasten op maat gemaakt. Interstar is een echt Nederlands merk. Zelfs de ontwerpers zijn Nederlands! Hans Daalder, Bert Siegers en Henk Heres zijn verantwoordelijk voor de ontwerpen voor de Interstar kasten. De kastsystemen worden geproduceerd in twee fabrieken in Nederland. Aan het ontwerp van een Interstar kast wordt veel aandacht geschonken. Dit is goed terug te zien. Met een LED strip zorgt Interstar er bijvoorbeeld voor dat uw boekenkast een mooi lichtobject wordt. De LED verlichting in de kasten van Interstar zijn dimbaar en eenvoudig te bedienen middels een afstandsbediening.

interstar-kast-f210-54-1.jpg
interstar-kast.jpg

Bastiaansen Wonen

Bekijk de collectie in Bavel

We hebben meerdere kastenwanden in onze collectie. Onze woonwinkel is gevestigd in Bavel, nabij Breda. Vanuit plaatsen als Tilburg, Oosterhout, Roosendaal en Etten-Leur zijn wij zeer goed bereikbaar voor mooie Interstar kasten! Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor onze woonwinkel.

Bastiaansen Wonen

Onze openingstijden

Wilt u onze collectie Interstar kasten komen bekijken? Dit is vijf dagen per week mogelijk. Van dinsdag tot en met zaterdag. Op werkdagen zijn wij geopend tot 18.00 uur. Op zaterdag tot 17.00 uur.

interstar-kast-214-44-1.jpg

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen