Design of Stock

Een merk gekenmerkt
door een
prijskwaliteitsverhouding
bastiaansen-wonen-2-2.jpg
design-on-stock-bastiaansen-wonen.jpg

Design on Stock

Officieel verkooppartner

Vol trots mogen wij van Bastiaansen Wonen ons officieel verkooppartner van het vermaarde Nederlandse interieurdesignmerk Design on Stock noemen. Een merk dat gekenmerkt wordt door een prijskwaliteitsverhouding die we in dit topsegment slechts zelden weten te ontwaren. En dat, zoals gezegd, gewoon van Hollandse bodem. Sterker nog: Design on Stock is gevestigd in Waalwijk, op slechts een halfuurtje rijden van onze winkel in Bavel. Hierdoor kunnen we altijd de beste levertijden garanderen. Kom daarom gauw onze nieuwste Design on Stock-collectie bekijken en sta versteld van zoveel klasse voor zulke aantrekkelijke prijzen!

Merk

Een merk voor liefhebbers, door liefhebbers

Bij Design on Stock is het uitgangspunt het altijd net iets anders te doen dan anderen. Hieruit ontstaan unieke collecties, waarin de liefhebber van designmeubelen meteen het vakmanschap herkent dat hierachter schuilt. Uit iedere bank en elk fauteuil van Design on Stock blijkt de liefde voor het vak van de ontwerpers. En dit zijn niet de minste! De huidige collectie is ontworpen door de vooraanstaande Nederlandse designers Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi. Stuk voor stuk zeer gerespecteerde namen binnen de wereld van interieurdesign.

design-on-stock-bastiaansen-wonen-2.jpg
design-on-stock-bastiaansen-wonen-3.jpg

Design on Stock

Van stijlvolle hoekbank tot elegante kruk

Design on Stock maakt zitmeubelen in alle denkbare soorten en maten. Van ‘gewone’ twee- en driezitsbanken tot grote hoekbanken en van statige vaste zetels tot frêle draaifauteuils. Veel van deze elegante zitmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, met zowel een stoffen als een lederen bekleding. En de fleurige kruk Barrel is bijvoorbeeld multi-inzetbaar, want zowel te gebruiken als poef als als bijzettafeltje.

Design on Stock

Maandenlang wachten op uw nieuwe bank? Dat is verleden tijd!

Mogelijk kent u het gevoel wel: u heeft iets gezien dat u heel graag wilt hebben, heeft het besteld en vervolgens duurt het nog maanden alvorens u het eindelijk in huis heeft. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en hoeft dan ook niet wanneer u kiest voor een bankstel, fauteuil of ander zitmeubel van Design on Stock. Want hoewel dit designermerk niet aan massaproductie doet - zo heeft u een bank die u bij een ander niet gauw zult tegenkomen - zijn de levertijden erg gunstig. Binnen enkele weken kunt u uw nieuwe Design on Stock-meubel al in de woonkamer hebben staan!

design-on-stock-bastiaansen-wonen-4.jpg
design-on-stock-bastiaansen-wonen-5.jpg

Design on Stock

Bekijk ons complete assortiment in onze showroom

Op onze website kunt u alvast een gedeelte van de actuele collectie van Design on Stock bewonderen. Bent u echter benieuwd naar het complete aanbod? Dan nodigen we u van harte uit eens onze showroom in het Brabantse Bavel te bezoeken. Hier staan onze interieurspecialisten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, maar kunt u natuurlijk ook in alle rust zelf de collectie bekijken. En dat geldt vanzelfsprekend niet alleen voor de Design on Stock-collectie, maar ook voor al onze andere mooie merken!

aandacht

Door aandacht te besteden aan een hoge kwaliteit kunnen we onze klanten helpen bij het vinden van hun woongeluk.

vertrouwd

Wij vinden het belangrijk om zowel nieuwe als bestaande klanten zich vertrouwd te laten voelen bij ons en in onze winkel.

eerlijk

Wij zijn eerlijk. Eerlijk in ons advies, eerlijk in onze keuzes en eerlijk in onze service.

deskundig

Met onze specialisten op elke productgroep geven we de klant een deskundig en passend woonadvies.

team

"Onze winkel is onze trots!"

- Team van Bastiaansen Wonen