Bastiaansen Wonen neemt de maatregelen betreffende het Coronavirus erg serieus. lees hieronder de maatregelen die wij treffen.

Bastiaansen Wonen vindt het welzijn van zijn werknemers en klanten uiteraard erg belangrijk. We volgen alle richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD omtrent het Coronavirus.

Op dit moment is onze showroom tijdelijk gesloten om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, op 3 maart 2021 openen wij (op afspraak) onze deuren weer. 

Daarom hanteren we in de winkel de aangegeven maatregelen:

  1. Uiteraard zien we u graag in onze winkel, hier dient u een afspraak voor te maken via 0161-431462 of via: Afspraak inplannen
  2. Wij schudden geen handen, letten goed op de persoonlijke hygiëne en houden 1,5 meter afstand tussen adviseur en klant.
  3. We maken enkel gebruik van ons PIN-apparaat.
  4. We vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er van uit dat klanten zelf de afspraak afzeggen als er verandering komt in hun gezondheidssituatie.

 

Onze bezorging en montage, verzorgd door onze eigen buitendienst, gaat door. U moet begrijpen dat onze monteurs meerdere klanten per dag bezoeken.

Daarom hanteren we de aangegeven maatregelen:

  1. Wij schudden geen handen, letten goed op de persoonlijke hygiëne en houden 1,5 meter afstand tussen monteur en klant.
  2. Bij alle montage en andere klussen van onze buitendienst; laat deze mensen alleen werken.
  3. We maken gebruik van ons mobiel PIN-apparaat.
  4. We vertrouwen op de eigen verantwoordelijkheid van onze klanten en gaan er van uit dat klanten zelf de afspraak afzeggen als er verandering komt in hun gezondheidssituatie.
  5. Onze bezorgers hebben wel het recht om, bij twijfel, de levering niet uit te voeren.

Mocht u hierover vragen hebben, kunt u ook altijd bellen tijdens onze openingsuren naar 0161-431462.

Hopende op uw begrip,

Team Bastiaansen Wonen